• Pet grooming table
  • Pet grooming table
  • Pet grooming table

Products Pick Up

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

Kaendahan Pet Solution

Akeh kewan cilik watara kita ephemeral, kita kudu ngupadosi saben jenis urip, kanggo sampeyan iku mung asu, kanggo wong sing umur

About Company

Ningbo HaiShu YinJiang Jintangli Metal Products Factory tekad produksi profesional saka Tabel dandan pet kanggo 8 taun. Iku cukup diwasa kanggo teknologi produksi. Ing tabel kaendahan kita gawé sing didol menyang Inggris, ing Amérika Sarékat, Jerman, Australia lan negara liyane. Ing peringkat sales adoh ahead. We masang wigati kanggo kualitas produk lan ajining diri saka perusahaan kita. Kita duwe sistem manajemen kualitas lengkap lan ngelmu. kekuatan banget competitive ing industri. ajining diri kita prodhuk iki digunakake dikenali dening masal. We Sincerely katon nerusake kanggo operasi co Panjenengan

Contact Aichi

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!