Sedheng wheel -JTL-14 - China Ningbo Haoshu Yinjiang Jintangli

Sedheng wheel -JTL-14

Short Description:

  The boom is 201 stainless steel, H type, consisting of a 19-square tube with a length of 110 CM and two 94-cm square tubes with a thickness of 1.0 mm. The boom is equipped with 2 braided ropes to facilitate the fixation of pets. The length is 50cm. The legs are 25 iron square tubes. Thickness 1.0MM Freight number Product size(CM) Packaging size Packing number Gross / net weight 40HQ HS coding JTL-14 110*60*76 112*62*12 1 17.5/16 800 94029000 Packing 5-layer carton,...


Detail produk

Tags Product

 

boom iku 201 stainless steel, H jinis, dumadi saka tabung 19-alun karo dawa 110 CM lan tabung loro kothak 94-cm karo kekandelan saka 1.0 mm. boom dilengkapi karo 2 tali jalinan kanggo nggampangake fiksasi pets. dawa 50cm. Ing sikil 25 tabung wesi kothak. kekandelan 1.0MM

nomer barang

ukuran Product (CM)

ukuran Packaging

packing  number

bobot reged / net 40HQ HS werna

JTL-14

110 * 60 * 76

112 * 62 * 12

1

17.5 / 16 800 94029000

packing

5-lapisan karton, pangayoman sudhut, tas gelembung, umpluk, pangayoman

Material

Desktop punika 1.8CM MDF. Dot anti-slip anti statis jog karet ireng. peralatan Nylon, stainless steel Gantry menek. Ing sikil ana wesi semprotan

  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!