Keuntungan Dog Tables Grooming

Penak
meja kanthi otomatis nempatno asu ing dhuwur trep kanggo dandan. Sampeyan ora kudu sinau liwat utawa nyoba kanggo awkwardly ngresiki asu nalika utawa dheweke iku ing puteran. Nanging, ing meja dandan nempatno asu ing dhuwur sampurna kanggo dandan.

Safety
Sakbenere kabeh tabel asu dandan teka karo sawetara jinis permukaan non-slip - ora tuku kajaba ana Canadian lapis utawa sawetara jinis tutup sing gampang kanggo asu kanggo genggeman. Asu bakal udan lan bisa mlebukake lan geser yen lumahing ora aman. Tambahan, akeh tabel dandan teka karo lengen logam lan noose sing bisa digunakake kanggo nyimpen asu aman ing panggonan sak dandan ing.

Langkah ing, langkah mati
Kanthi asu dandan tabel salah siji hydraulic utawa listrik, sampeyan bisa murah meja meh kabeh cara kanggo lantai. Iki fitur gedhe kanggo asu sing abot utawa wis kroso sethitik panicky utawa ditekan. Tinimbang nggunakake pasukan kanggo nindakake asu kanggo lokasi dandan, sampeyan mung nggunakake leash lumaku asu dhateng meja. Nalika dandan iku liwat, murah meja lan duwe asu lumaku mati.

tp


wektu Post: Aug-09-2018
Tampilan Online Chat!