Përfitimet e qenit tabelat Grooming

Lehtësi
Tabela automatikisht e vë qen tuaj në një lartësi të përshtatshme për grooming. Ju nuk keni për të mësuar mbi ose të përpiqen për të dyluftimi në ajër dhëndërit qen tuaj, ndërsa ai ose ajo është në prehër tuaj. Në vend të kësaj, tabela grooming vë qen në kulmin e përsosur për grooming.

Siguria
Pothuajse të gjitha tabelat qen grooming vijnë me disa lloj të sipërfaqes jo-shqip - mos blini një të tillë përderisa nuk ka mbushje ribbed ose disa lloj të mbuluar që është e lehtë për qen tuaj për të kapur. Qeni juaj do të jetë i lagur dhe mund të kaloj dhe rrëshqitje në qoftë se sipërfaqja nuk është i sigurt. Përveç kësaj, shumë tavolina grooming të vijë me një krah metalike dhe lak që mund të përdoret për të mbajtur qen tuaj në mënyrë të sigurtë në vend gjatë grooming.

Hap në, hap jashtë
me qen grooming tavolina ose hidraulike ose elektrike, ju mund të ulët në tryezë pothuajse të gjitha rrugën në dysheme. Ky është një tipar i madh për një qen që është e rëndë apo është ndjenja pak panik ose theksoi. Në vend të përdorimit të forcës për të kryer qen për vendndodhjen grooming, ju thjesht përdorni një treshe të ecin qen mbi tryezë. Kur grooming është e gjatë, të ulur në tryezë dhe kanë qen të ecin off.

tp


Ora Post: Aug-09-2018
WhatsApp Online Chat!