Taros Kami

NINGBO HAOSHU YINJIANG JINTANGLI produk logam pabrik

alamat

NINGBO HAISHU sakabupaten YINJIANG kota jero NINGBO YINZHOU HUACHEN klep pabrik

Surélék

105567973@qq.com

303560710@qq.com

telepon

0574-88190564

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!