Hidrolik pepet dandan dongéng TYE Z-JTL-4 - Cina Ningbo Haoshu Yinjiang Jintangli

Hidrolik pepet dandan dongéng TYE Z-JTL-4

Pondok Description:

  Hanger is 201 stainless steel, adjustable height, length 123CM, thickness 1.0mm. Hangers are equipped with braided ropes to facilitate the fixation of pets. Their length is 50cm. The underframe is composed of square iron pipes with a thickness of 1.0mm   Freight number Product size(CM) Packaging size Packing number Gross / net weight 40HQ HS coding JTL-4 108*60*(57-92) A:111*62*4CM B:96*58*53CM 2 16/14.5 145 94029000 Packing 5-layer carton, corner protection...


jéntré produk

Tags produk

 

Gantungan geus 201 stainless steel, jangkungna adjustable, panjangna 123CM, ketebalan 1.0mm. Hangers dilengkepan tali braided pikeun mempermudah dina fiksasi of pets. panjangna nyéta 50cm. underframe nu diwangun ku pasagi pipa beusi kalayan ketebalan of 1.0mm

 

jumlah angkutan barang

Ukuran produk (CM)

ukuran bungkusan

paking  number

beurat Kasar / Jeung net 40HQ HS coding

JTL-4

108 * 60 * (57-92)

A: 111 * 62 * 4CM  B: 96 * 58 * 53CM

2

16 / 14.5 145 94029000

paking

5-lapisan karton, panyalindungan pojok, kantong gelembung, busa, panyalindungan

material

Desktop 1.8CM dénsitas dewan. Pagoda anti dieunakeun karét anti statis. Nilon klip, jeung suspender a.

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!