Hidrolik pepet dandan dongéng TYE Z-JTL-7 - Cina Ningbo Haoshu Yinjiang Jintangli

Hidrolik pepet dandan dongéng TYE Z-JTL-7

Pondok Description:

  1.0MM  Hanger 201 stainless steel, length 120CM, thickness 1.0mm. There is a braided rope on the boom to facilitate the fixation of pets. The length is 50cm. Table leg is 32 stainless steel round tube, thickness 1.0MM   Freight number Product size(CM) Packaging size Packing number Gross / net weight 40HQ HS coding JTL-7 81*48.5*80 85*50*11 2 12/11 1423 94029000 Packing 5-layer carton, corner protection, bubble bag, foam, protection Material 1.2mm Desktop...


jéntré produk

Tags produk

 

1.0MM gantungan 201 stainless steel, panjangna 120cm, ketebalan 1.0mm. Aya tali braided on booming ka mempermudah fiksasi of pets. panjangna téh 50cm. leg tabel nyaéta 32 stainless steel babak tube, ketebalan 1.0MM

 

jumlah angkutan barang

Ukuran produk (CM)

ukuran bungkusan

paking  number

beurat Kasar / Jeung net 40HQ HS coding

JTL-7

81 * 48,5 * 80

85 * 50 * 11

2

12/11 1423 94029000

paking

5-lapisan karton, panyalindungan pojok, kantong gelembung, busa, panyalindungan

material

1.2mm Desktop nyaeta 1.6CM dewan partikel. Pagoda anti dieunakeun karét anti statis. fixture nilon, a suspender. Beusi suku anu disemprot, diameter: ketebalan 28mm: 1.2mm

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!