Sedeng kabayang -JTL-14 - Cina Ningbo Haoshu Yinjiang Jintangli

Sedeng kabayang -JTL-14

Pondok Description:

  The boom is 201 stainless steel, H type, consisting of a 19-square tube with a length of 110 CM and two 94-cm square tubes with a thickness of 1.0 mm. The boom is equipped with 2 braided ropes to facilitate the fixation of pets. The length is 50cm. The legs are 25 iron square tubes. Thickness 1.0MM Freight number Product size(CM) Packaging size Packing number Gross / net weight 40HQ HS coding JTL-14 110*60*76 112*62*12 1 17.5/16 800 94029000 Packing 5-layer carton,...


jéntré produk

Tags produk

 

booming nyaeta 201 stainless steel, H tipe, nu diwangun ku pipah 19-kuadrat nu mibanda panjang 110 CM na dua tabung pasagi 94-cm kalayan ketebalan tina 1.0 mm. booming dina ieu dilengkepan 2 tali braided pikeun mempermudah dina fiksasi of pets. panjangna téh 50cm. Suku nu 25 tabung beusi alun. ketebalan 1.0MM

jumlah angkutan barang

Ukuran produk (CM)

ukuran bungkusan

paking  number

beurat Kasar / Jeung net 40HQ HS coding

JTL-14

110 * 60 * 76

112 * 62 * 12

1

17,5 / 16 800 94029000

paking

5-lapisan karton, panyalindungan pojok, kantong gelembung, busa, panyalindungan

material

Desktop nyaeta 1.8CM MDF. Titik anti dieunakeun anti statik korsi karét hideung. fixture nilon, steel baja gantry gantungan. Suku nu beusi semprot

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!