Mangpaat Dog Tables dandan

Genah
tabel The otomatis nyimpen anjing Anjeun dina jangkungna merenah pikeun dandan. Anjeun teu kudu diajar leuwih atawa coba mun awkwardly panganten lalaki anjing Anjeun bari anjeunna atanapi manehna aya dina pangkonan anjeun. Gantina, tabel dandan nyimpen anjing di jangkungna sampurna pikeun dandan.

Kasalametan
Ampir sakabéh tabel anjing dandan datangna kalawan sababaraha tipe beungeut non-dieunakeun - teu mésér hiji iwal aya ribbed padding atawa sababaraha jinis panutup nu gampang pikeun anjing anjeun pikeun cekelan. Anjing Anjeun bakal baseuh jeung bisa dieunakeun tur geser lamun beungeut teu aman. Sajaba ti, loba tabel dandan datangna ku panangan logam jeung noose nu bisa dipaké pikeun nyimpen anjing Anjeun aman di tempat nalika dandan teh.

Lengkah dina, lengkah kaluar
Jeung Anjing dandan tabel boh hidrolik atawa listrik, Anjeun bisa nurunkeun tabél ampir kabéh jalan ka lantai. Ieu fitur gede pikeun anjing éta beurat atawa geus perasaan saeutik panicky atanapi stressed. Gantina make gaya mawa anjing ka lokasi dandan, anjeun ngan saukur nganggo leash a leumpang anjing onto tabél. Nalika dandan teh nyaeta leuwih, nurunkeun méja tur gaduh anjing leumpang kaluar.

tp


waktos pos: Aug-09-2018
WhatsApp Online Chat!