Pepet dandan méja-JTL-3 - Cina Ningbo Haoshu Yinjiang Jintangli

Pepet dandan méja-JTL-3

Pondok Description:

  Hanger 201 stainless steel, adjustable height, composed of two sections. The dimensions are 75cm*19mm and 58cm*22mm, respectively. The thickness of the boom is 1.0mm. The woven rope is equipped with a woven rope to facilitate the fixation of pets. Its length is 50cm. The table legs are 201 stainless steel 32 round tubes with a thickness of 1.0mm.   Freight number Product size(CM) Packaging size Packing number Gross / net weight 40HQ HS coding JTL-3 81*48*80 85*51*12...


jéntré produk

Tags produk

 

Gantungan 201 stainless steel, jangkungna adjustable, diwangun ku dua bagian. Diménsi anu 75cm * 19mm na 58cm * 22mm visinil. The ketebalan tina booming nyaeta 1.0mm. tali anyaman anu dilengkepan tali anyaman pikeun mempermudah dina fiksasi of pets. panjang nyaeta 50cm. Suku méja téh 201 steel baja 32 tabung buleud kalayan ketebalan of 1.0mm.

 

jumlah angkutan barang

Ukuran produk (CM)

ukuran bungkusan

paking  number

beurat Kasar / Jeung net 40HQ HS coding

JTL-3

81 * 48 * 80

85 * 51 * 12

1

13/12 1300 94029000

paking

5-lapisan karton, panyalindungan pojok, kantong gelembung, busa, panyalindungan

material

Desktop nyaeta 1.6CM chipboard. Pagoda anti dieunakeun karét anti statis. fixture aluminium, dua telescopic booming. leg stainless steel kalawan karinjang   

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!